Hate is back

Nu hade jag inte uppdaterat på ett tag. SO?!?!??! VARFÖR BRYR NI ER??? GO FUCK YOURSELFE IN THE FYLLIG NÄSHOLE!! Ah bara för att jag har fylliga näsborrar. Lika fylliga som kissies läpper. Fan jag hatar henne. 
På tal om min hamster, teroristjävel. Med ett R ja!! Kan ju ffan inte döpa den till terroristjävel??!?!?! Jajjaa
Den lever fortfarande faktiskt. Funderear på att döda den. Vet inte hur bara? Kanske kan jag åka till Borås Djurpark och trycka in den i hålet på en elefant? Eller en skunk? Inte så trevligt med den doften va?? Eller så låter jag den leva lite till.  Tills jag kommer på något riktigt GRYYYYMT! Hjälp mig med förslag?? fyfan nu låter jag som någon jävla underutvecklad bolibompaprogramledare. Men fyfan det är jag verkligen inte. Jag är ett emo. Stolt för det faktiskt. Bryr mig inte om om ni hatar mig jag hatar er med!!!!

Jag är ''hemma'' från Irak nu

Hej, är hemma från Irak nu. Det gav mig en helt annan livssyn. Efter att ha sett alla hemskheter tror jag faktiskt att jag vill ta vara på mitt liv och hjälpa människor i nöd... SKOJA!! FYFAN VA NI GICK PÅ DET! Hahahha fan vad hjag hatar er. Det var skitkul i Irak, fast jag hatar det landet ändå.
 Gick ut på minvandring, alltså att jag gick ut på nått fält i hopp om att trampa på en mina. Men det gick åt helvete så jag hittade ingen.
 Trodde det skulle vara mer DEATH där, men det var mer smutsiga gator. Adopterade en Irakisk hamster. Den heter Teroristjävel. Mycket ful är den.

Såhär såg det ut där jag bodde:


bättre än svenneland iallafall.


NU BLIR DET IRAK!!!!

OJDÅ!! HAR FÅTT TRE FRÅGOR PÅ FRÅGESTUNDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (!!!!!!!!!!!!)
HEMSKT VAR NYFIKNA NI VAR DÅ! VÄNTAR LITE TILL SÅ FÅR NI LITE MER TID PÅ ER ATT TÄNKA UT ERA FULA SMÅ FRÅGOR!!!!!!
Imorgon åker jag till Irak. Ville bort från äckliga Svergie lite... Hoppas jag blir dödad där... eller få se någon dö... tror detta kommer bli mitt paradis... eller jag vet inte.... JAG HATAR ALLA LAND PÅ DENNA JORD THAT'S IT I HATE MY LIFEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R.I.P My hamsters!!!
Funderar på att adoptera en ny hamster i Irak, hörde om korthårig irakiskt fullblodskampshamster. Dom verkar vara ganska tuffa, dom kan få bita mid istället för rakbladet, inte så dumt va? Kommer döpa den till Mens, Fuckface, Andiaré(annar version av André)(!!!!!!) eller kanske Peddobear? JA THATS IT!!.. eller? Vad tycker ni?


FRÅGESTUND!!!

JA FÖR EN GÅNG SKULL VAR JAG SNÄLL!! OMG MEN BARA FÖR ATT JAG SKA UNDERHÅLLA MIG MED ATT SVARA PÅ ERA IDIOTISKA FRÅGOR...  SÅ FRÅGA PÅ ERA SMÅ FJORTISAR

Varhälsad

.. hej... dagens outfit:


NEJ FÖRHELVETE DÄR BLEV NI LURADE VA??!?!? Skulle aldrig lägga ut en bild på mig på min blogg... tror jag...
MEN bilden visar lite vilka färger jag har. Hatar färger. Alla förutom svart, grått och rött. Dem är OK. Fast jag hatar dom också...

Förresten, JAG SKA HA FRÅGESTUND MOTHERFUCKERS!!!!!!!!

... hejdå eller vem vet kanske ADJÖ

Linser

Beställde nyss sånnahär linser. Hade redan röda hemma men jag vill ha vita. Gillar dom med korsen också, till lite speciella tillfällen...  Snyggt som SATAN!
Contact lens black

Contact lens X, Randomizer












Hate my hamsters

Okej, alla som tycker jag är sjuk i huvudet, det är inte så konstigt. Jag har alltid varit annorlunda, har aldrig kommit överens med fjortisarna i klassen.  Satanist blev jag då jag mådde riktigt dåligt för min ända vän, min hamster Halloween dog i mina händer. Köpte sedan två nya, Dickhead och Horror. Men dom var inte lika bra som Halloween. Sen dess har jag hatat allt levande. Jag dödade mina två nya hamstrar med en hammare ur min feta pappas snickarbod. Nu tänker ni säkert att jag är dum i huvudet och att ni ska anmäla mig för djurplågeri.. MEN JAG BRYR MIG INTE OK???? JAG HATAR DJUR JAG SKA UTPLÅNA HELA JÄVLA JORDEN OK? ER MED!!!  NI KAN ÄNDÅ INTE ANMÄLA MIG FÖR NI VET INTE ENS VEM JAG ÄR!!  Jag hatar er!!!!
 
Jag funderar på att ha frågestund, för att kunna sitta och hånmskratta åt era fula frågor... vad tycker ni om det?
INTE FÖR ATT JAG LYSSNAR PÅ ER ERA FULA BARBIESAR!!! JAG HATAR ER!!! Underutvecklade vuxna lammungar är vad ni är. HATEUFOREVAH



JUST DET!! ALLA FJORTISAR SLUTA HANDLA PÅ GINATRICOT!!! den ända affären jag gillar lite är http://www.shock.se/  Men jag hatar den butiken så jävla mycket ändå!!!!!!!!


RSS 2.0